Växjö Vipers krossade Mullsjö

Växjö • Publicerad 28 mars 2019
.
.Foto: Lena Gunnarsson

Under torsdagskvällen kvitterade Växjö Vipers SM-kvartsfinalserien mot Mullsjö till 2–2 när laget vann med 8-1 på hemmaplan.

Jesper Sankell tog ledningen och Markus Jonsson gjorde två mål fördelat på den första och andra perioden. I mittenakten gjorde även Manuel Engel två mål.

I tredje utökade Manuel Maurer ledningen ytterligare och slutligen blev det Christopher Holmér som satte både det sjunde och åttonde målet i tom kasse. Viktor Kastengren storspelade i målburen men med knappa minuten kvar lyckades Mullsjös Johan Nygårdh spräcka nollan.

På lördag fortsätter SM-kvartsfinalserien mellan Växjö och Mullsjö.