Växjö Vipers tabellfyra efter vinst

Publicerad 28 februari 2016

Växjö Vipers vann söndagens match borta mot Dalen och är nu fyra i tabellen. En position som i nuläget innebär hemmafördel i en eventuell skiljematch i slutspelet.

Det var bortalaget Vipers som tog ledningen knappt sex minuter in i matchen genom poängkungen André Andersson på pass från Manuel Engel.

I mitten av perioden kvitterade Umeålaget till 1-1, ett resultat som stod sig perioden ut. Den andra perioden såg ut att bli mållös men med mindre än en minut kvar kunde Johan Roos assistera Jonathan Andersson till bortaledning igen.

I början av tredje perioden kunde Växjö Vipers schweiziska landslagsman Manuel Engel sätta 3-1, assisterad av André Andersson. Det blev också matchens slutresultat och Vipers får med sig tre poäng från Umeå.