Växjö Vipers vann stort mot Linköping

Växjö • Publicerad 20 januari 2019
Samuel Folkesson Algman gjorde mål mot Linköping.
Samuel Folkesson Algman gjorde mål mot Linköping.Foto: Lena Gunnarsson

Efter två raka förluster fick Växjö Vipers åter jubla i SSL-innebandyn. I söndagens hemmamatch mot Linköping funkade mycket offensivt och Vipers vann med 11–4.

Efter tio inledande minuter utan mål kom islossningen för Växjö Vipers. Mellan 10.29 och 13.59 av första perioden gick laget från 0–0 till 4–0. Linköping kom dock tillbaka med tre raka mål, men sen satte Vipers in ännu en stöt. Det stod 8–4 efter andra perioden och i tredje defilerade hemmalaget till en sjumålsvinst.

Manuel Maurer 2, Johan Roos, Jesper Sankell, Victor Hansson, André Andersson, Ludwig Persson, Magnus Jansson , Samuel Folkesson-Algman, Karljohan Ahlroth och Kevin Rigogiannis gjorde målen för Växjö Vipers.