Annons

Växjöartisten släpper ny singel

Växjö • Publicerad 6 februari 2020
Hanna Göthberg.
Hanna Göthberg.Foto: Filip Sjöfors

Den 14 februari släpper Växjöartisten HAGO, som är Hanna Göthbergs artistnamn, en ny låt. Singeln FIGHTER handlar om psykisk ohälsa och har skrivits i Los Angeles och Sverige. Växjöproducenten Marcel har varit med och skrivit låten.

– Jag skrev FIGHTER för att påminna mina vänner och andra som gått igenom psykisk ohälsa om vilka fighters de är. Jag tror inte de förstår hur starka de är och hur mycket de kämpar, säger HAGO.

Annons

Hanna Göthberg har under det senaste året bott i Los Angeles och fått uppleva mycket psykisk ohälsa hos vänner i branschen men också genom att se all hemlöshet.

– Det fick mig att vilja flytta tillbaka till Sverige. Dels allt jag fick se men också att jag ville vara nära min familj och mina vänner. Jag hoppas att alla lyssnar och uppmärksammar den här låten och fortsätter kämpa för psykisk ohälsa, säger HAGO.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons