GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växjöbor klarade Vasaloppstrippeln

Växjö • Publicerad 17 september 2021
Foto: Vasaloppet

398 personer klarade, trots ett år med anpassade arrangemang på grund av pandemin, Vasaloppstrippeln. De har i tre olika lopp åkt skidor, sprungit och cyklat i den fysiska eller i den virtuella Vasaloppsarenan. De har genomfört lopp på 90, 45 eller 30 kilometer.

Tre personer från Kronoberg klarade Vasaloppstrippeln 90 kilometer. Det är Växjöborna Mats Korner, Linda Hagehed och Mikael Lundström.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.