Annons

Växjöborna på plats i Las Vegas – tränar med Eubank, Tyson och Mayweather

Växjö • Publicerad 31 maj 2023
Andrija Martic, Chris Eubank Jr och Shady Gamhour.
Andrija Martic, Chris Eubank Jr och Shady Gamhour.Foto: Privat

Förra veckan fick Växjöboxaren Shady Gamhour en förfrågan om att ingå i Chris Eubank Jr:s förberedelser inför dennes fajt om världsmästartiteln. Nu är han och tränaren Andrija Martic på ATF Gym i Växjö på plats i Las Vegas.

Chris Eubank Jr och Liam Smith gjorde upp om titeln i januari och Smith vann efter teknisk knockout i den fjärde ronden. Den 1 juli väntas ett returmöte.

Annons

”Det är en unik upplevelse som vi inte tar för givet och vi vet att den kommer från vårt hårda jobb under alla år. Att två killar från Växjö befinner sig i denna miljön är svårt att greppa. Vi tränar med så många både nutida och forna atleter som Roy Jones Jr, Mike Tyson, Gervonta Davis, Floyd Mayweather, Shakur Stevenson, Shane Mosley, Terence Crawford, Claressa Shields för att bara nämna några av de stora”, står det i ett pressmeddelande.

– Man kan jämföra detta med som att en fotbollsspelare skulle träna och spela fotboll med Zlatan, Messi och Ronaldo, säger Andrija Martic.

Shady Gamhour tränas sedan ett par år tillbaka av Roy Jones Jr och han har sedan han blev proffsboxare vunnit 13 matcher och förlorat en.

Chris Eubank Jr och Shady Gamour i Las Vegas under de pågående förberedelserna inför Eubanks returmatch om världsmästartiiteln.
Chris Eubank Jr och Shady Gamour i Las Vegas under de pågående förberedelserna inför Eubanks returmatch om världsmästartiiteln.Foto: Privat

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons