Annons

Växjöklubben ska arrangera SM

Växjö • Publicerad 14 maj 2021
Ulf Elm, ordförande för Växjö Titans.
Ulf Elm, ordförande för Växjö Titans.Foto: Lena Gunnarsson

Många föreningar har velat arrangera SM i Brasiliansk jiu jitsu, BJJ. Nu har Växjö Titans kampsportsförening röstats fram som arrangör.

"En stark förening med tydlig värdegrund och många engagerade medlemmar. Föreningen firar 20 årsjubileum i år och har vanligtvis under ett coronafritt år ungefär 300 medlemmar varav 100 som tränar BJJ. Växjö Titans har arrangerat två BJJ-tävlingar tidigare, ett DM och en juniortävling men även ett flertal thaiboxningstävlingar som har varit uppskattade. Föreningen har även tagit emot utmärkelsen “Årets klubb” under Kampsportsgalan 2018 och samma år fick de även Växjö kommuns mångfaldspris”, står det bland annat i motiveringen.

Annons

Tävlingen flyttas från sista helgen i september till sista helgen i november med en förhoppning om att pandemiläget ser bättre ut då.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons