Annons

Växjöprofilen lämnar tränaruppdraget

Växjö/Motala • Publicerad 4 juni 2018
Foto: Smålandsposten

I oktober blev det känt att Vladan Ladan, som startade sin karriär i Östers ungdomsakademi, är ny huvudtränare i Motala AIF FK. Efter ett halvår lämnar han uppdraget.

Klubben gick först ut med att de har sparkat honom men enligt Vladan Ladan ville klubben ha kvar honom men att han tackade nej.

Annons

– Jag ville verkligen inte att det skulle sluta så här. Det finns så stora möjligheter för den här klubben och jag ville bygga något bra. Men tyvärr är jag så bakbunden av vissa personer i föreningen att det inte går, säger Vladan Ladan till MVT.se.

I samband med att han skulle lägga ut på sociala medier att han lämnar klubben ska klubbledningen i princip ha velat köpa hans tystnad, skriver MVT.se. Klubben ville utåt sett hävda ett antal andra anledningen till att Ladan slutar men när han inte gick med på det vände ledningen och sa att de hade sparkat honom.

– Styrelsen gör bedömningen att vi inte kan nå vår långsiktiga målsättning med Vladan Ladan som tränare, sa Maifs fotbollsordförande Stellan Axelson till MVT.se i onsdags.

Läs mer om Vladan Ladans kritik mot Motala AIF FK:s ledning här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons