Annons

Växjöspelare i Student-VM

Publicerad 14 maj 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Herrlandslagets trupp är uttagen till Student-VM i innebandy som avgörs den 19 till 24 juli i Porto, Portugal. En av spelarna är Valdemar Ahlroth från Växjö.

– Jag snokade upp några spelare som inte var anmälda, så jag har fyndat lite, säger Mikael Hill, förbundskapten på herrsidan och den person som har satt ihop laget.

Annons

Studenterna har själva fått anmäla sitt intresse till Svensk Innebandy, men utöver det har Mikael Hill "hittat guldkorn".

– Jag tycker att det ser jättespännande ut. Vi har fantastiskt många högerskyttar, så här många har jag aldrig jobbat med tidigare. Det är en skön mix av killar som är väletablerade på högsta nivå och de som håller på att ta det sista steget. Det blir ju en viss begränsning av spelarmaterialet, men jag har tittat på hur man skulle kunna forma en trupp på bästa sätt, säger Mikael Hill.

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons