Annons

Växjöspelare uttagna i talangprogram

Publicerad 25 april 2017
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

Herrlandslagets förbundskapten i innebandy, Mikael Hill, har tagit ut 16 spelare som ska ingå i Svensk Innebandys talangutvecklingsprogram Guldsteget 2017/18. Bland spelarna finns Växjö Vipers "Jojjo" Ahlroth, André Andersson och Markus Jonsson.

- Här har man chansen att visa upp sig för mig som förbundskapten och visa att man har ett extra driv. Att just de här spelarna blev uttagna är av flera skäl. De är spelare som jag har haft ögonen på, plus att de också har sökt till Guldsteget. Konkurrensen har varit väldigt hård, säger Mikael Hill, som också är ansvarig för projektet, till förbundets hemsida.

I programmet, som tidigare hette Topp och Talang, ska spelarna bland annat få en djupare inblick i hur landslagsverksamheten fungerar och utvecklas mer individuellt.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons