Annons

Velic blir ny huvudtränare för Öster

Växjö • Publicerad 29 juli 2019
.
.Foto: AVDO BILKANOVIC

Christian Järdler slutar som huvudtränare i Östers IF. Nu står det klart att assisterande tränare Denis Velic får huvudansvaret att leda laget framöver samtidigt som Kalle Björklund träder in som en ny resurs i ledarstaben.

– Denis har funnits inom Östers IF under lång tid och tar nu ansvaret för att säkerställa fortsatt spel i Superettan nästa säsong. Vi är övertygade om att Denis tillsammans med Kalle och övriga i ledarstaben kan få en bra start och få ut kapaciteten som finns i vår trupp och vända den negativa utvecklingen för vårt A-lag, säger verksamhetschef Peter Wibrån i ett pressmeddelande.

Annons

Denis Velic vill prioritera en stark och stabil defensiv för att hålla nollan i så många matcher som möjligt och för att laget ska ges de bästa möjligheterna för att vinna matcherna.

– En del taktiska justeringar kommer det att bli framöver, men det kommer också att krävas stenhårt arbete från oss samtliga och tillsammans med stödet från East Front och våra supportrar ska vi göra allt vi kan för att säkra kontraktet. Det kommer att vara en oerhört tuff höst, men vi har en jättestark tro på att vi kommer att ha fyra lag bakom oss i tabellen när vi summerar säsongen, säger Denis Velic i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons