Annons

"Vi känner oss lugna och vet att vi är ett bra lag"

Publicerad 30 april 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Inför Växjö DFF:s tredje match i Elitettan har laget inte vunnit än. Deras segertåg i träningsmatcherna har inte synts till i seriematcherna men forwarden Anna Anvegård, som numera spelar som innermittfältare ser inget problem med det.

– Jag tror inte att någon har blivit överraskad. Vi har vetat att det gäller att spela på topp hela tiden för att ta sina poäng.

Annons

Hur har det känts i inledningen av Elitettan?

– Det har känts bra. Vi har spelat två ganska tuffa matcher och det är klart tråkigt att vi inte har vunnit någon men vi känner oss lugna och vet att vi är ett bra lag. Vi är taggade inför matchen mot Sundsvall.

Du har inte spelat i din vanliga position de här matcherna. Hur har det påverkat både dig och laget?

– Självklart är det ovant för mig. Sist jag spelade innemittfältare var för tre, fyra år sedan och då var det i division tre. Självklart är det skillnad att spela i elitettan, men sen får det bli så när skadeläget är som det är. Det är bara att göra så gott man kan.

Hur är förväntningar inför mötet mot Sundsvall?

– Vi är taggade. Det har känts bra på träningarna och jag tycker det har varit bra fart. Träningarna har varit som vanligt, så vi kör på som vanligt.

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons