Annons

Viktiga spelaren stannar i Åby/Tjureda

Växjö • Publicerad 12 mars 2024
William Liw stannar i Åby/Tjureda.
William Liw stannar i Åby/Tjureda.Foto: MICHAEL ERICHSEN

Åby/Tjureda spelar nästa säsong i landets högsta bandyserie och nu har arbetet med truppen påbörjats.

På Åby/Tjuredas avslutningsfest förra veckan utsågs William Liw till säsongens mest värdefulla spelare. Nu står det klart att han har valt att aktivera sitt optionsår och blir kvar i klubben åtminstone ytterligare ett år.

Annons

”Med sin rutin, sitt lugn och sin spelskicklighet är han en spelare som gör sina medspelare bättre och gång efter gång sätter dem i bra lägen. William sliter oerhört över hela planen och jobbar otroligt hårt i defensiven och städar undan mycket framför backlinjen. Dessutom bidrar William också offensivt, ofta är han den som startar våra anfall på egen planhalva”, skriver Åby/Tjureda på sin hemsida.

Förutom William Liw har Viktor Johansson, Philip Lindqvist, Måns Racov, Jonathan Svensson, Algot Thuresson och Gustav Wallin kontrakt som löper över säsongen 2024/2025.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons