Vinst för Öster på bortaplan

Sport • Publicerad 2 november 2021
211102 Östers Alex Thor Hauksson (m) jublar med lagkamrater efter att han gjort 0-2 under fotbollsmatchen i Superettan mellan Landskrona och Öster den 2 november 2021 i Landskrona. Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRÅN / COP 115 / AB0077Foto: AVDO BILKANOVIC

Under tisdagen möttes Landskrona och Östers IF i Superettan. Det blev vinst för Öster med 1-4.

Emil Engqvist satte matchens första mål i matchminut 33. Det blev också det enda målet under första halvlek.

Drygt en kvart efter att andra halvlek rullat igång dundrade Alex Thor Hauksson in bollen i mål och knappt fem minuter senare följde Tatu Varmanen efter. Viktor Ekblom nickade in bollen i matchminut 78, vilket reducerade Östers ledning något. Men Alex Thor Hauksson utökade snart den igen.

Matchen slutade 1-4.