Vipers föll efter förlängning

Växjö • Publicerad 27 november 2019
Växjö Vipers-SiriusFoto: Filip Sjofors

Växjö Vipers förlorade onsdagens match hemma mot Warberg efter förlängning. Bortalagen vann med 5-4. Vipers mål gjordes av Manuel Engel, Jesper Sankell, Samuel Folkesson/Algman och Karljohan Ahlroth.

Warberg tog ledningen i den första perioden men tidigt i mittenperioden kvitterade Vipers genom Manuel Engel. Efter två perioden ledde dock Warberg med 3-2.

Under inledningen av den tredje perioden gjorde Vipers två snabba mål och tog ledningen för första gången i matchen. Warberg kvitterade dock till 4-4 och tog matchen till förlängning. Där avgjorde Max Källerteg för sitt Warberg efter en minut och 36 sekunder.