Vipers föll i galen match - 21 mål gjordes

Växjö • Publicerad 3 november 2019
.
.Foto: LENA GUNNARSSON

Efter en fin inledning på säsongen går det nu tungt för Växjö Vipers. Laget förlorade sin femte raka match på söndagen. Topplaget Falun vann med hela 14-7.

Efter åtta minuters spel ledde Falun med 3-0. Kasper Qvarfordt reducerade men innan pausvilan gjorde Falun två nya mål. Växjö bytte ut målvakten Viktor Kastengren mot Erik Svensson.

Den andra perioden slutade 3-3 efter att Linus Pettersson, Patrik Gustavsson och Markus Jonsson gjort mål för Växjö Vipers.

I den tredje perioden gjorde lagen totalt nio mål. Sex av dessa kom från gästande Falun. Vipers mål i perioden gjordes av tvåmålsskytten Samuel Folkesson/Algman och Christopher Holmér.