Växjö • Publicerad 2 mars 2021
Depp efter matchen.
Depp efter matchen.Foto: LENA GUNNARSSON

Växjö Vipers ställdes under tisdagskvällen mot seriens topplag Storvreta.

Det blev som väntat en tuff afton för hemmalaget som var i underläge med 3-1 efter den första perioden.

En tidig reducering i andra perioden genom Markus Jonsson såg ut att ta Växjö närmare Storvreta, men bortalaget utökade ledningen på nytt igen. Jonsson reducerade på nytt, men ett mål med två sekunder kvar av perioden gjorde att Storvreta fortfarande var i en tvåmålsledning inför matchens sista akt.

Storvreta var även starkare i den sista perioden och vann den med 4-2 och därmed skrevs slutresultatet till 9-5 till bortalagets favör.