Vipers föll mot Storvreta

Växjö • Publicerad 23 mars 2021
Växjös Philip Fox jublar efter 1-4 under kvartsfinal 3 i SM-slutpelet i innebandy mellan Storvreta och Växjö den 23 mars 2021 i Uppsala.Foto: PER WIKLUND

Under tisdagskvällen möttes Växjö Vipers och Storvreta. Det blev förlust för Vipers med 7-3.

Storvreta tog tidigt ledningen i första perioden, som slutade 4-1. I andra perioden fick Vipers hålla betydligt mer i bollen än vad de gjort innan. Inför tredje och sista perioden var ställningen 5-2.

Vipers reducerade Storvretas ledning och höll sedan stabilt ställningen på 5-3. De sista minuterna i sista perioden drog Storvreta ifrån ytterligare.

Matchen slutade 7-3.