Växjö • Publicerad 9 oktober 2022
Niklas Ramirez och matchhjälten Jesper Sankell. Foto: SUVAD MRKONJIC/BILDBYRÅN

Växjö Vipers har raketstartat SSL på bästa möjliga vis. Fyra raka segrar och full pott, tolv poäng.

På söndagen tog man emot Linköping hemma i Fortnox Arena.

Vipers startade klart piggast och gick upp i en 4–0-ledning i första perioden, men Linköping arbetade sig tillbaka in i matchen och utjämnade till 4–4.

I tredje perioden ledde Vipers länge med 5–4. Men med knappt två minuter kvar kvitterade dock Linköping till 5–5.

Sudden death väntade och där lyckades Vipers Jesper Sankell skjuta in segermålet. Slutresultatet skrevs till 6–5, vilket gav Vipers två nya poäng i tabelltoppen.

– Det är en tappad poäng helt klart i dag, säger matchhjälten Jesper Sankell efter matchen.