Vipers imponerade mot seriekonkurrenten

Varberg • Publicerad 12 september 2019
Karljohan Ahlroth och Christopher Holmér gjorde två mål var.
Karljohan Ahlroth och Christopher Holmér gjorde två mål var.Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Vipers svarade för en stark insats i onsdagen träningsmatch borta mot SSL-konkurrenten Warberg. Det blev vinst med 9–4 efter två starka perioder i första och andra. Efter dessa ledde Vipers med 8–1.

– Vi ledde med 8–1 efter två perioder och matchen var totalt avgjord. Anfallsmässigt tycker jag att vi då presterade det bästa spelet den här säsongen och det lovar gott, sa Växjö Vipers tränare Christian Guntsch till Smålandsposten.

Christopher Holmér 2, Karljohan Ahlroth 2, André Andersson, Jesper Sankell, Samuel Folkesson-Algman, Markus Jonsson och Johan Roos gjorde målen.