Vipers kvitterade mot Storvreta – efter vass vändning

Växjö • Publicerad 21 mars 2021
Tommy Bolin avgjorde mot Storvreta.
Tommy Bolin avgjorde mot Storvreta.Foto: LENA GUNNARSSON

Växjö Vipers svarade för en storslagen vändning i andra SSL-kvartsfinalen hemma mot Storvreta. Det stod 0–4 på tavlan i Fortnox Arena efter 16 minuter av andra perioden. Tio minuter in på tredje ledde Vipers med 5–4.

Storvreta kunde dock kvittera och matchen var oavgjord fram tills drygt två minuter återstod. Då satte Tommy Bolin det matchavgörande 6–5-målet. Senare gjorde också Felix Göthberg matchens sista mål till 7–5.

Bolin och Göthberg gjorde också varsitt mål i vändningen. Övriga mål gjorde Samuel Folkesson Algman, Patrik Gustavsson och Karljohan Ahlroth.