GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Vipers ökar spelarbudgeten med 29 procent

     Växjö • Publicerad 28 juni 2021
     .
     .
     Foto: Urban Nilsson

     Växjö Vipers ökar spelarbudgeten med 29 procent, trots att elitverksamheten gick 1,4 miljoner kronor back på grund av pandemin det gångna året.

     – Vi har ett gott ekonomiskt läge. Trots det redovisade ekonomiska resultatet kan vi satsa inför nästa säsong. Vi ökar spelarbudgeten med 29 procent på herrsidan. Det kan vi göra därför att vi har en buffert att luta oss mot, säger Åke Axelsson, ordförande i Växjö Vipers, till Smålandsposten.

     Vipers har ett eget kapital som ligger knappt över noll men i det nystartade bolaget Växjö Vipers Innebandy Holding AB finns miljonerna som klubben fick in genom försäljningen av Fortnox Arena och markförsäljningen vid arenan, där Nivika Fastigheter nu bygger lägenheter.

     I styrelsen finns nu Anders Tegvall, Ola Björk, Monica Sandberg, Claes Johansson, Fredric Fagerberg, Erik Eskils, Åke Axelsson, Viktor Johansson och Tommy Porselius. Inom kort väntas antalet ledamöter utökas och Stefan Angeskog kommer att erbjudas en plats.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.