Annons

Vipers spelar för Waldos Wänner

Växjö • Publicerad 27 februari 2019
Växjö Vipers.
Växjö Vipers.Foto: URBAN NILSSON

Den 6 mars spelar Växjö Vipers mot Pixbo i Fortnox Arena. Matchen kommer att spelas till förmån för Waldos Wänner, en stiftelse som delar ut stipendier i Andreas Waldos namn till en eller flera idrottare i Kronobergs län.

– Vi är oerhört stolta och glada att vi genom detta arrangemang kan bidra till Waldos Wänner och deras fantastiska arbete för en viktig sak säger Stefan Angeskog, Klubbchef Växjö Vipers

Annons

Via Växjö Vipers samarbetspartners är det fri entré till matchen men vid bokning av biljetterna kan publiken ge ett bidrag till Waldos Wänner. Även i samband med matchen kommer publiken kunna bidra till stiftelsens arbete.

– Vi från Waldos Wänner är fantastiskt glada och tacksamma för att minnet av Andreas lever vidare på olika sätt. Vipers har på eget initiativ och med öppen famn gett Waldos Wänner denna fina möjlighet att visa upp oss under Pixbo-matchen den 6 mars, säger JO Waldo.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons