Vipers tappade i Kalmar

Växjö • Publicerad 26 januari 2019
Viperstränaren Niklas Nordén.
Viperstränaren Niklas Nordén.Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Vipers åkte på en tung förlust borta mot Kalmarsund på lördagen. Smålandsmötet vanns av hemmalaget Kalmarsund med 7-6 efter att Vipers tappat en 5-3-ledning.

Jesper Sankell sköt två mål i den första perioden och Victor Hansson ett. Efter 20 spelade lös 3-3 från resultattavlan.

Mittenakten vanns av Vipers med 2-1 sedan Manuel Maurer och Tobias Bergfors målat.

Men en match vara som bekant i 60 minuter. Under de avslutande 20 ordnade Kalmarsund tre baljor och Vipers bara en, via Ludwig Persson.

Därav kunde Kalmarsund segla ifrån fram till 7-6.