Vipers vann över Storvreta efter straffar

Uppsala • Publicerad 15 februari 2020
.
.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

På lördagen vann Växjö Vipers över topplaget Storvreta. Matchen avgjordes på straffar och Växjö vann slutligen med 6–5.

Vipers fick en fin start med två mål under den första perioden. Målskyttar var Patrik Gustavsson och Jesper Sankell.

I andra perioden utökade Markus Jonsson till 3–0 innan Storvreta fick in sitt första mål för matchen genom Niklas Winroth. Inför tredje hade laget dessutom reducerat till 3–2 genom Tobias Gustafsson.

I slutakten kvitterade Storvreta och när perioden var över hade lagen gjort fem mål var. Växjös målskyttar var Magnus Jansson och Markus Jonsson.

Matchen gick till förlängning och avgjordes slutligen på straffar.