Annons

Vipers värvar vass målgörare: ”Väldigt bra”

Växjö • Publicerad 13 mars 2023
Alexander Hallén spelade sex år i Falun innan han begav sig till Schweiz.
Alexander Hallén spelade sex år i Falun innan han begav sig till Schweiz.Foto: PER WIKLUND

Växjö Vipers har gjort klart med ett nyförvärv inför nästa säsong. Det är målgöraren Alexander Hallén som de senaste tre åren har spelat i Zug United i Schweiz. Han har skrivit ett tvåårskontrakt med Vipers.

– Jag valde Växjö Vipers för jag har fått intrycket om att föreningen är mycket ambitiös både på och utanför planen. Jag tycker man spelar en positiv innebandy och det känns som att det är en bra miljö för mig att utvecklas som spelare. Spelartruppen är stark och ambitionerna är höga. Jag kände att jag ville vara med på den framtida resan som klubben har, säger Alexander Hallén till klubbens hemsida.

Annons

I grundserien den här säsongen gjorde han 37 poäng, varav 21 mål. Det blev ytterligare sju poäng i slutspelet. Året innan blev det 40 mål och 60 poäng totalt.

– I Alexander får vi inte bara en väldigt bra högerforward utan också en väldigt bra karaktär som kommer påverka laget både på och utanför banan med massor av erfarenhet, säger Erik Eskils, sportchef Växjö Vipers.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons