Annons

Vipersspelare blir tränare

Växjö • Publicerad 20 maj 2019
Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Vipers SSL-spelare Eddie Granberg blir en del av Vipers U:s ledartrio inför den kommande säsongen. Eddie Granberg kommer samtidigt att jobba med sin rehab från den skada som håller honom borta från spel.

– Det känns väldigt bra att få den här möjligheten att få vara med om att jobba med och utveckla spelare att ta nästa steg i sin innebandykarriär. Jag ser det även som en stor möjlighet för mig själv att växa som ledare och person och jag tvekade aldrig på att hoppa på det här uppdraget, säger Eddie Granberg till kommunens hemsida.

Annons

Förutom Granberg är även Edvard Wiberg och Jakob Ericson klara som tränare för laget.

– Vi är extremt glada över den här lösningen. Eddie är en extremt innebandykunnig person och en skicklig spelare med erfarenhet av såväl division 1 som Allsvenskan och SSL som spelare. Eddies personlighet, innebandykompetens och erfarenhet kommer vara guld värd för vår unga trupp och vi får en ledarstab som kompletterar varandra på ett mycket bra sätt, säger Edvard Wiberg till hemsidan.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons