unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vipersspelarna uttagna till match mot landslag

Foto: PER WIKLUND

Herrspelarna i Guldsteget, som är Svensk Innebandys talangutvecklingsprogram för potentiella framtida seniorlandslagsspelare, ska möta Danmarks A-landslag den 4 september.

17 spelare är uttagna till matchen, vars syfte är att ge unga, potentiella framtida seniorlandslagsspelare viktig internationell erfarenhet.

Två av de uttagna spelarna tillhör Växjö Vipers. Det är Viktor Kastengren, som är en av årets deltagare i Guldsteget, och Karl-Johan Ahlroth som tidigare har varit deltagare i Guldsteget.

– De här spelarna knackar på dörren till A-landslaget. Att ge dem internationell matchning är ytterligare ett steg för Svensk Innebandy att underlätta steget upp, som ibland kan uppfattas långt, säger Guldstegets ansvarige Niklas Nordén, tidigare tränare i just Vipers.