Annons

Vipersstjärnan slutar med innebandy

Växjö • Publicerad 1 november 2019
.
.Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Vipers Ludwig Persson slutar spela innebandy. Det är oklart om det han lägger klubban på hyllan för gott men det handlar i varje fall om ett längre uppehåll. Smålandsposten rapporterar att Ludwig Persson saknar energi för att fortsätta och att han har mått psykiskt dåligt över sin karriär.

– Att komma till träningar och matcher är ingenting jag sett fram emot utan någonting som varit förenat med ängslighet. Det har blivit en press och en roll jag inte trivts med och det är ingenting jag skäms över. Psykiskt dåligt mående är mer vanligt i sport än vad man tror. Jag vill gärna flika in att jag alltid tyckt att det varit jävligt roligt att vara i omklädningsrummet; det är när jag klivit ut på planen ängsligheten kommit, säger Ludwig Persson till Smålandsposten.

Läs mer här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons