Annons

Viperstränaren slutar i Växjö

Växjö • Publicerad 11 mars 2019
.Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Vipers tränare Niklas Nordén slutar som tränare för A-laget. I ett pressmeddelande meddelar Vipers att Nordén slutar efter sex säsonger.

Niklas Nordén har lett Vipers i över 200 matcher och tagit klubben till slutspel under samtliga sex säsonger som han har varit tränare för A-laget.

Annons

– Han har varit stor delaktighet i att skapa det framgångskoncept som vi skördat. Inte minst första året när vi som nykomling gick till slutspel, för att på fyra säsonger vara väldigt nära att gå hela vägen. Allt har sin gång och har full förståelse att pendlingen från familj blir svårare och svårare för varje säsong när barnen växer. Vill även tacka hans fru Rebecca för att vi fått “låna” honom så länge! Tack! Det har varit en ära!, säger Klas Skoglund-Wikeling.

Niklas Nordén har skrivit ett brev. Läs det i sin helhet nedan.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons