Annons

149 nya medarbetare på Samhall i länet

Växjö • Publicerad 13 april 2024
Foto: Nadia Hagberg

Samhall som erbjuder jobb till personer med funktionsnedsättning eller nedsatt arbetsförmåga. I fjol började 5 945 personer jobba eller arbetsträna på företaget i Sverige, varav 149 personer i Kronobergs län.

– Jag är glad och stolt över att få välkomna alla nya medarbetare till Samhall här i Kronoberg. Den pågående lågkonjunkturen innebär ett utmanande läge för många företag och slår extra hårt mot människor med funktionsnedsättning, som även i vanliga fall har det tufft på arbetsmarknaden. Därför är det extra roligt att vi fortsatt kan välkomna kompetent personal som fortsätter göra verklig skillnad, säger Peter Boklund, distriktschef för Samhall Sydost.

Annons

Samhall har 24 000 medarbetare i 25 olika yrkesroller på 800 orter. De jobbar med allt från montering, paketering och lagerarbete till tvätt, lokalvård och avlastning inom äldreomsorgen.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons