Annons
Växjö

34-åring häktad för rånet i Rottne

Växjö • Publicerad 13 maj 2022
Villatomten spärrades av efter rånet i väntan på att polisens tekniker skulle undersöka platsen.
Villatomten spärrades av efter rånet i väntan på att polisens tekniker skulle undersöka platsen.Foto: Lennart Ernstsson

En 34-årig man har häktats misstänkt för inblandning i rånet mot en familj utanför Rottne. Han är på sannolika skäl misstänkt för rån. Mannen har medgett att han har varit på plats hos familjen men förnekar att han har gjort något brottsligt.

Det var under natten till måndagen som flera maskerade män ska ha trängt sig in i en barnfamiljs villa och bland annat tvingat till sig hemelektronik. Mannen i familjen hamnade i slagsmål med rånarna och fick föras till sjukhus för vård av stick- och skärskador.

En 26-årig man misstänks också vara inblandad i rånet men han häktades inte för rånet under häktningsförhandlingen i onsdags. Han häktades däremot för tre mindre stölder samma natt, bland annat för att ha stulit gummistövlar och alkohol i ett förråd i Stojbytrakten.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons