Annons
Växjö

39-årig kvinna försvunnen – kan befinna sig i länet

Växjö/Kronoberg • Publicerad 2 juni 2022 • Uppdaterad 3 juni 2022
Missing People har den senaste veckan publicerat två efterlysningar som kan ha koppling till Kronoberg.
Missing People har den senaste veckan publicerat två efterlysningar som kan ha koppling till Kronoberg.Foto: Mattias Mattisson

Missing People har för närvarande en aktuell efterlysningar om försvunnen person som kopplas till Kronobergs län.

Det handlar om en 39-årig kvinna från skånska Hörby är också försvunnen. Enligt Missing Peoples efterlysning är hon försvunnen sedan den 26 maj och troligtvis har hon rört sig i områden kring Kalmar, Öland, Kronoberg, Blekinge, Småland och Halland, skriver Missing People på sin hemsida.

Annons

Den 39-åriga kvinnan har med största sannolikhet färdats i en vit BMW och iakttagelser av bilen kan vara av stor betydelse. Kvinnan har långt blont hår, är cirka 160 centimeter lång och var vid försvinnandet klädd i svarta byxor, svart parkas med ludd på huvan och vita skor.

Under natten till torsdagen försvann även en 42-årig kvinna från en bostad på Norr i Växjö. Hon hittades senare på riksväg och har omhändertagits. Läs mer nedan.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons