Annons

57-årig man häktad för mordet i Lammhult – kvinnan inte längre misstänkt

Kvinnan som varit anhållen för inblandning i mordet i Lammhult är inte längre misstänkt. Hennes 57-årige pojkvän har nu häktats för mordet.
Växjö • Publicerad 10 maj 2023

Det var efter ett nytt förhör under onsdagsförmiddagen som åklagaren beslutade att frige den 49-åriga flerbarnsmamman som varit anhållen för mord. Kvinnan har hela tiden förnekat brott och lämnat en berättelse om det inträffade.

Åklagaren har redan beslutat att avskriva mordmisstanken mot kvinnan.

Samtidigt har kvinnans pojkvän häktats på sannolika skäl misstänkt för mordet. Häktningsförhandlingen hölls bakom stängda dörrar och mannen nekade till mordmisstanken.

Mordet på en 50-årig man i en lägenhet på Köpmannagatan i Lammhult inträffade under natten till fredagen den 5 maj. Nu har en 57-årig man häktats misstänkt för mord.
Mordet på en 50-årig man i en lägenhet på Köpmannagatan i Lammhult inträffade under natten till fredagen den 5 maj. Nu har en 57-årig man häktats misstänkt för mord.Foto: Calle Rydqvist
Daniel JohanssonSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons