Annons
Växjö

85-årig man rånad i hemmet – förd till sjukhus

Växjö • Publicerad 7 januari 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

En man i 85-årsåldern har förts till sjukhus efter ett misstänkt inbrott i hans bostad i Växjö under natten till fredag.

Det var grannar som larmade om att man har hört ljud från lägenheten och sett obehöriga personer lämna platsen, skriver polisen på sin hemsida.

Annons

När polis anlände till platsen anträffade man den skadade lägenhetsinnehavaren. Mannen fördes med ambulans till sjukhus, men ska enligt polisens uppgifter till P4 Kronoberg inte ha allvarliga skador.

Enligt polisen är det är stor oreda i bostaden och det är i nuläget oklart vad som har tillgripits.

Polisen är intresserad av iakttagelser av två personer som burit på en lång stege i centrala Växjö i området kring Seminarievägen sen klockan tre, natten till fredag, rapporterar P4 Kronoberg.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons