Annons
Växjö

Åby/Tjureda öppnar gym för samhället

Ett lyft för hela föreningen och samhället. Så beskriver Åby/Tjuredas eldsjäl Owe Svenssons klubbens nya gym som öppnat i klubbstugan.
– Vi gör det för samhället och de som bor här, säger han.
Växjö • Publicerad 28 januari 2024
Owe Svensson gläds över föreningens nya gym.
Owe Svensson gläds över föreningens nya gym.Foto: KENTA JÖNSSON

Under torsdagen introducerade Åby/Tjureda sitt nya gym för intresserade. Ett 50-tal personer var på plats för att se gymmet i klubbstugan och lära sig mer om alla de maskiner som nu tagit plats i gymmet.

– Här kommer man kunna träna för fullt med kroppen. Det är tack vare Claes och Lotta Burde som har gett oss de här maskinerna som gör att vi kan öppna gymmet. Annars hade det inte gått, säger Owe Svensson.

Annons

Gymmet kommer att vara tillgängligt för alla som betalat in en avgift på 500 kronor per år. Då kommer man kunna ta del av gymmet dygnet runt, året runt.

– Det är jättefint och kommer bli kanonbra. Det har hittills varit mycket populärt och väckt stort intresse. Det blir ett lyft för hela föreningen och samhället.

Varför satsar ni på ett gym?

– Målsättningen är att erbjuda aktiviteter för samhället och medlemmar. Sedan är det är en social grej och vi skapar en grej för både samhället och föreningen.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons