Annons
Växjö

Advokatbyrån i Växjö gör ny topprekrytering

Växjö • Publicerad 29 januari 2023
Nicklas Lång har rekryterats som Senior Counsel på RosholmDell.
Nicklas Lång har rekryterats som Senior Counsel på RosholmDell.Foto: Martina Warenfeldt

Advokatbyrån RosholmDell i Växjö rekryterar Nicklas Lång som Senior Counsel. Han kommer närmast från Höganäs AB där han har haft rollen som Senior Vice President Group Legal och General Counsel.

– Vi är väldigt glada över att Niklas ansluter till byrån. Vi ser att detta blir ett rejält lyft i vårt kunderbjudande och att vi kan leverera ännu bättre rådgivning och produkter till våra kunder, säger Jonas Axelson, VD på RosholmDell Advokatbyrå.

Annons

Nicklas Lång har varit verksam som jurist i över 25 år och arbetat i domstol, på advokatbyrå och som bolags- och chefsjurist på flera stora svenska industriföretag.

Han kommer att stärka RosholmDells olika team som hjälper kunder inom Compliance, M&A och Corporate Commercial, Immaterialrätt samt hållbarhet relaterat till affärsjuridik.

RosholmDell grundades 2011 och är en affärsjuridisk advokatbyrå. Byrån finns förutom i Växjö i Helsingborg, Kalmar, Malmö och Stockholm.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons