Annons
Växjö

Advokatbyrån tar plats i Växjö Charitys styrelse

Växjö • Publicerad 7 juni 2022
Jonas Axelson, vd på RosholmDell.
Jonas Axelson, vd på RosholmDell.Foto: Martina Warenfeldt

Sedan starten 2017 har Växjö Charity och näringslivet i Kronobergs län samlat in och delat ut över sju miljoner kronor till lokala förmånstagare. Bakom stiftelsen står grundarbolagen Adekvat Försäkring, Creon Promotion, Advisory och Santhe Dahl Invest. Nu förstärks styrelsen med RosholmDell Advokatbyrå.

– Vi är både stolta och glada över vår delaktighet i Växjö Charity. Det är en unik möjlighet att tillsammans med det lokala näringslivet i Kronoberg och under trevliga former, göra gemensamma insatser i regionen, säger Jonas Axelson, vd på RosholmDell.

Annons

Under 2022 kommer Växjö Charity att arrangera sju olika event där pengarna oavkortat går till lokala förmånstagare.

– Vi har länge haft som målsättning att växla upp och addera fler resurser för att kunna samla in mer pengar till våra förmånstagare. I år har vi förstärkt organisationen med ytterligare en projektledare och tillsammans med RosholmDell skapar vi nu ännu bättre förutsättningar att utveckla Växjö Charity vidare, säger Ordförande Micke Svensson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons