Annons
Växjö

Ahmed öppnar två nya restauranger

Växjö • Publicerad 26 mars 2024
Ahmed Alqadomi, ägare av Kungsgrillen.
Ahmed Alqadomi, ägare av Kungsgrillen.Foto: Maha Nasser

Kungsgrillen, som ägs av Ahmed Al-Qadomi, fortsätter att expandera. Den första restaurangen öppnade på Storgatan i Växjö 2014 och sedan dess har ett antal nya restauranger öppnat. I vår öppnar två nya Kungsgrillen-restauranger som bland annat ska servera kebab, falafel, shawarma och pizza.

Ahmed Al-Qadomi har tagit över pizzerian på Spetsamossen i Växjö och den nya restaurangen ska öppna runt den 9-10 april, rapporterar Smålandsposten. Tre anställda ska arbeta på restaurangen. När Ahmed Al-Qadomi skulle öppna sin första restaurang 2014 kollade han på just den fastigheten på Spetsamossen och nu tio år senare blir det verklighet.

Annons

Den andra nya restaurangen är på Södra vägen i Kalmar.

– Vi har fått förfrågningar från folk som bott i Växjö och flyttat till Kalmar om att öppna där. Vi hade planer redan förra året att öppna i Kalmar, men sen satte den ekonomiska krisen stopp för det, säger Ahmed Al-Qadomi till Smålandsposten.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons