Annons
Växjö

Albin Lee Meldau till Växjö

Växjö • Publicerad 27 augusti 2023
Albin Lee Meldau åker på konserthusturné hösten 2023 med ”Hommage på svenska”.Foto: Julien Angelini

Han slog igenom i ”Så mycket bättre” och har sedan dess släppt ett antal låtar som blivit stora hits. I höst åker Albin Lee Meldau på konserthusturné med ”Hommage på svenska” där han och hans musiker kommer att spela favoriter från den egna repertoaren men också från den svenska visskatten med musik från bland andra Fred Åkerström, Cornelis Vreeswijk och Alf Robertson.

Den 11 november kommer Albin Lee Meldau med sitt band till Växjö konserthus. Det ska vara intima konserter som är unplugged och där musikerna växlar mellan olika instrument.

Annons

– Det ska bli så roligt att ta med dessa fantastiska musiker ut på turné och få dela med mig av mina absoluta favoriter från mina egna låtar men också en del musik från dessa legendariska visskapare. När vi har planerat den här turnén så har vi tänkt oss 60-talets sound, det som var lite mer akustiskt. Ser mycket fram emot att möta min publik på konserthusen i höst, säger Albin Lee Meldau i en kommentar.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons