GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Amanda Öman: ”Jag känner mig nästan snuvad på en förlossning”

     Amanda Öman och hennes man skrattade hela vägen ut till bilen. De hade fått beskedet att de väntade tvillingar och kunde inte tro att det var sant. I detta avsnitt av Babysnack berättar Amanda Öman om tvillingfödseln, livet som trebarnsmamma och om hur verklighetstroget hennes Instagramflöde är.
     Kronoberg • Publicerad 30 september 2021
     Amanda Öman (t.v) gästar podden Babysnack som leds av Elin Herrlund och Natalie Serrate Hall.
     Amanda Öman (t.v) gästar podden Babysnack som leds av Elin Herrlund och Natalie Serrate Hall.
     Foto: Josefine Stenersen Nilsson, Privat
     Podcast

     Babysnack

     Podden för dig som har, väntar eller drömmer om barn. En lättsam podd där vi, Elin och Natalie, gästas av personer med unika berättelser. Oavsett om du går i väntans tider, har barntankar eller är mitt uppe i kaoset så är detta podden för dig – häng med oss! Och glöm för guds skull inte att prenumerera på Babysnack. Varannan torsdag hittar du ett rykande färskt avsnitt. Vill du gästa podden? Kontakta oss via DM på Instagram @babysnackpodden

     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.