Annons
Växjö

Amazon vill få flera företag att lycka med e-handel i Växjö

Växjö • Publicerad 13 november 2023
E-handelsjätten Amazon besöker under måndagen Växjö.
E-handelsjätten Amazon besöker under måndagen Växjö.Foto: PETTER ARVIDSON

Under måndagen är den internationella e-handelsjätten Amazon i Växjö för att hjälpa fler lokala företagare att lycka med sin e-handel.

Under en frukostföreläsning på PM & Vänner tillsammans med Företagarna visar Amazons affärsutvecklingschef i Sverige, Christopher Skogfeldt, hur företagsamheten i Växjö står sig mot övriga regioner på Amazon och hur de kan hjälpa till att skapa flera lokala arbetstillfällen. Under föreläsningen medverkar även Johan Schörling från Handelskammaren och riksdagsledamoten Oliver Rosengren (M) som ger en inblick i vad politiken kan göra för att stimulera ökat företagande och fler arbetstillfällen i Växjö.

Annons

Syftet med föreläsningen är att kroka arm med det lokala näringslivet och politiken för att uppmana fler att följa sina entreprenörsdrömmar.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons