Annons
Växjö

Anis Don Demina ska köra standup i Växjö

Växjö • Publicerad 2 april 2022
Foto: CHRISTOPHER SCHAUZ

Artisten, youtubern, influencern och tv-profilen Anis Don Demina åker i vår ut på en standup-turné. Den 13 maj kommer han till Växjö Teater.

I början av maj släpper Anis Don Demina också den självbiografiska boken "Maskinen". Enligt beskrivningen om boken handlar den om vägen från förorten i Jordbro till att vara så svensk att man har Lasse Berghagens nummer i mobilen. Det är en berättelse i högt tempo med ett budskap om att det går att lyckas om du jobbar hårt.

Annons

Standup-turnén ska gå hand i hand med temat på boken men även ta upp ”samhällsfrågor som tjockisskämt och hur man ljuger på bästa sätt”.

– Att släppa bok och samtidigt ge sig ut på standup-turné runt om i landet för att träffa publiken och läsarna kommer bli magiskt, säger Anis Don Demina.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons