GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anneli Ekstedt prisas av White Guide

Växjö • Publicerad 22 september 2022
Anneli Ekstedt.
Anneli Ekstedt.Foto: Alexander Hall

Anneli Ekstedt, verksamhetschef för måltidsorganisationen i Växjö kommun, blev Årets måltidschef när White Guide Junior utsåg Sveriges bästa offentliga måltider. Motiveringen löd: ”En stabil och trygg ledare som vågar ta strid för den goda grön gastronomin i en kommun där andra vill göra tvärtom”.

– Jag är jätteglad för denna fina utmärkelse, men den är inte bara min utan jag delar den med alla mina fantastiska kollegor på måltidsorganisationen. Så tacksam att få omge mig med så kompetenta och drivna medarbetare som varje dag ger matglädje till Växjös viktigaste matgäster, säger Anneli Ekstedt i ett pressmeddelande.

Från politiskt håll kommer följande hyllning:

– Jag kan glädjande gratulera Anneli Ekstedt till ett välförtjänt pris. Hon är en mycket kunnig och engagerad chef som genom sitt ledarskap och tillsammans med medarbetarna ser till att eleverna i Växjös skolor få en hållbar, näringsriktig och god skolmat, säger Andreas Olsson (C), kommunalråd.

Växjö tog också hem fjärde plats i kategorin Årets hållbara skolmatskommun och Centrumskolan blev sexa i tävlingen Årets klimatkök.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.