Annons
Växjö

Ännu en olycka på riksväg 25 – köer i riktning mot Växjö

Växjö • Publicerad 29 december 2021
Bilden är en genrebild och har ingenting med händelsen att göra.
Bilden är en genrebild och har ingenting med händelsen att göra.Foto: LENNART MÅNSSON

Vid 14.10-tiden fick SOS Alarm samtal om ytterligare en olycka på riksväg 25 mellan Alvesta och Växjö i närheten av platsen där singelolyckan inträffade dessförinnan. Enligt polisen rörde det sig om en kökrock mellan en lastbil och en personbil.

Enligt Trafikverket har olyckan inträffat i riktning mot Växjö och trafiken bedöms vara påverkad till klockan halv fyra på eftermiddagen. Inga personskador har rapporterats i samband med händelsen.

Annons

Riksväg 25 har varit olycksdrabbad under onsdagen. Strax innan kökrocken inträffade en singelolycka mellan trafikplatserna Kvälleberg och Hanaslöv i riktning mot Alvesta. Trafiken ska vara igång som vanligt vid klockan tre på eftermiddagen, enligt Trafikverkets prognos.

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons