unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anrika butiken går in i kedjan

Stefan Bivall, som är delägare i Cykelgubben i Räppe.
Stefan Bivall, som är delägare i Cykelgubben i Räppe.
Foto: Lena Gunnarsson

Sedan 1950-talet har Cykelgubben i Räppe sålt och servat cyklar i Växjö. Nu skyltar butiken om och blir en del av Sportson. Butiken, som drivs av Stefan Bivall och Jörgen Bech har redan idag en tillresande kundkrets från både Växjö och närliggande orter och hoppas genom Sportsons franchisekoncept få ännu bättre möjligheter att locka till sig fler kunder.

Sortimentet kommer att växa och bli större, fler varumärken kommer att kunna erbjudas och kunderbjudandet förbättras med bland annat förmånscyklar för företagare, öppet köp så länge du vill för privatkunderna och inbytesgaranti på alla barncyklar.

– Sportson har redan en befintlig kundkrets baserad i Växjö och genom att vi nu får en kompetent butik och verkstad i området så ser vi stora möjligheter att både kunna serva de befintliga bättre men framförallt så ger vi Stefan och Jörgen stöd och bättre möjligheter att fånga upp och knyta till sig nya kunder.

Under januari och februari gör de om i butiken, som kommer att hållas öppen under tiden. Den nya Sportson-butiken väntas stå klar i början av cykelsäsongen i mars.