Annons

Anställda får dela på nästan en miljon

Växjö • Publicerad 12 april 2024
Anställda på Alutrade.
Anställda på Alutrade.Foto: Pressbild

Det Växjöbaserade aluminiumföretaget Alutrade väljer att ge ut nästan en miljon kronor till sina medarbetare. Trots ett 2023 med minskad omsättning fortsätter Alutrade traditionen med vinstdelning och alla anställda, oavsett befattning, får samma summa.

– Att vi fortsätter med vinstdelningen även i år är ett bevis på den starka sammanhållning vi har på Alutrade. Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig värderade och delaktiga, säger Mattias Söderqvist, vd och delägare.

Annons

De senaste fyra åren har medarbetarna på Alutrade fått dela på nästan 5,7 miljoner kronor i vinstdelningar.

– Att få ta del av vinsten är en påminnelse om att vårt arbete gör skillnad, oavsett vilken roll vi har på företaget. Det skapar ett stort engagemang. Det är kul att vi har ett gemensamt mål och att vi kan lyckas tillsammans, säger Fredric Holmqvist, en av Alutrades medarbetare.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons