Annons
Växjö

Artisten klar för Karl-Oskardagarna

Växjö • Publicerad 28 mars 2022
Karl-Oskardagarna kommer tillbaka efter två års uppehåll på grund av pandemin.
Karl-Oskardagarna kommer tillbaka efter två års uppehåll på grund av pandemin.Foto: Nadia Hagberg

Efter två inställda år är förhoppningen att Karl-Oskardagarna i Växjö ska kunna arrangeras den 19-21 augusti i år. Det är en av Sveriges äldsta stadsfester och startades 1984 på initiativ av Asta Ohlsson. Sedan dess har stadsfesten växt från en mindre endagsfest till stor en stor folkfest som breder ut sig över en hel helg med musik, evenemang, tivoli och handel.

Nu har den första artisten som ska uppträda under stadsfesten avslöjats. Det är musikalartisten Annika Herlitz som kommer till Karl-Oskardagarna den 21 augusti med en disneyshow.

Annons

Annika Herlitz har uppträtt på scener som Göta Lejon, China teatern och Nöjesteatern i föreställningar så som High School Musical, Jesus Christ Superstar, Jersey Boys och Evita. I den svenska versionen av Disneyfilmen Frost gjorde hon rösten till Elsa och hyllades för ledmotivet Slå dig fri.

– Vintern 2020 hade Frost 2 precis haft premiär och jag såg fram emot en härlig turnésommar. Sen kom pandemin… Två år och en bebis senare får jag äntligen träffa publiken igen och det ska bli så kul! Jag hoppas få träffa mängder av både stora och små Frost- och Disneyfantaster runt om i Sverige, säger Annika Herlitz.

Den 20 maj kommer hon också till Älmhultsfestivalen.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons