GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Åtalades för konsert med 25 åskådare – frias

     Växjö • Publicerad onsdag 14:40
     Gemlabon Ola Aronsson begick inget brott när han arrangerade en konsert med 25 besökare i folkparken.
     Gemlabon Ola Aronsson begick inget brott när han arrangerade en konsert med 25 besökare i folkparken.

     Den 19 juni arrangerades en orkesterkväll i Gemla Folkpark med ett 25 personer i publiken. Men arrangören Ola Aronsson i spetsen hade inte tillstånd hos polisen för att anordna arrangemanget och Aronsson åtalades för brott mot ordningslagen.

     Man Växjö tingsrätt friar honom från åtalet. Enligt domstolen behövde evenemanget inte något tillstånd från polisen, eftersom den ”har kunnat antas äga rum utan fara för ordning eller säkerhet”.

     Erbjudande

     Testa SMP digital plus: En månad för en krona

     Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

     Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

     Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.