Annons
Växjö

Återvinningsstation i Växjö flyttas

Växjö • Publicerad 20 mars 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mark Nordvall Hanlon

Återvinningsstationen på Askelövsgatan i Växjö flyttas på grund av bygget av ett nytt parkeringshus på platsen. Växjö kommun och Förpackningsinsamlingen, FTI, har arbetat för att hitta en ny plats och den 23 mars landar stationen på Seminarievägen.

– Vi är glada över kommunens hjälp med att hitta en ersättningsplats för stationen på Askelövsgatan. Glädjande nog innebär den här flytten att vi också kommer kunna täcka in behovet från stationen på Ulriksbergspromenaden som nyligen togs bort, säger Magnus Sandström, regionchef på FTI.

Annons

På FTI:s hemsida kan man hitta den återvinningsstation som ligger närmast från där man befinner sig. Där ser man också när en station töms och städas.

Här saknas innehåll

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons